29
нов
2018

USPEŠNO OBNOVLJENA PROIZVODNJA AKUMULATORA

Posted By :
Comments : 0

HK „Krušik” a.d. ima tradiciju proizvodnje pouzdanih, konkurentnih i visokokvalitetnih Ni-Cd (nikl-kadmijum) i Ag-Zn (srebro-cink) akumulatora dizajniranih prema naručenim specifikacijama naših kupaca u svim granama industrije, dužu od pola veka.
Danas, posle višegodišnjeg niza neuspelih transformacija i zastoja u proizvodnji „Krušik” je ponovo uvrstio u svoj proizvodni program pomenute vrste akumulatora i proizvodi ih sa uspehom kao i u prošlosti kad su bili najkvalitetniji i najprodavaniji u ovom delu Evrope. Zvanična proizvodnja je počela pre nešto više od godinu dana i polako vraćamo staro i osvajamo novo tržište. Za to vreme smo izvezli Ni-Cd akomulatore za železnice nekih od bivših republika Jugoslavije i susednih zemalja.
Potpisujemo nove ugovore i sve više dobijamo upite za prodaju, što je pouzdan znak da nam se vraća tržište iz prethodnog perioda koje je imalo znatno učešće u visini finansijskih rezultata naše fabrike.
Na domaćem tržištu od većih kupaca smo obnovili saradnju sa Ministarstvom odbrane, železnicama i termoelektranama Republike Srbije.
Poštovani potrošači ovih proizvoda, obratite nam se, a mi ćemo vam uzvratiti Ni-Cd i Ag-Zn akumulatorima koji imaju za ostvaren visoki kvalitet pristupačnu cenu.

About the Author

Leave a Reply