28
јан
2019

USPEŠNA POSLOVNA GODINA IZA NAS

Posted By :
Comments : 0

Prošlogodišnjom realizacijom od 110 miliona dolara prebacili smo plan za 10 procenata. Takođe smo i oborili dosadašnji rekord ostvaren u 2017. godini koji je iznosio 100 miliona dolara. Višestruko povećanje obima proizvodnje u poslednje četiri godine zahtevalo je i zapošljavanje preko 2.000 novih radnika.
Iz godine u godinu sopstvenim finansijskim sredstvima uspevamo da ulažemo u nove investicije i realizujemo po planu izgradnju novih pogona sa zastuljenim tehnologijama koje nisu postojale u našoj fabrici i kompletiramo proizvodnju raketnog programa. Renovirali smo veći broj starih objekata i infrastrukture, izvršili nabavku i stavili u funkciju proizvodnje većeg broja novih mašina najnovije generacije za specijalne namene i metalopreradu. Osvojili smo nove i modernizovali postojeće proizvode iz raketnog i artiljerijskog programa, novu generaciju minobacačke municije u kalibrima 60, 81/82 i 120 mm produženog dometa sa novim elektronskim i blizinskim upaljačima.
Potpisani novi ugovori za naredne dve godine zahtevaju dalje proširenje kapaciteta, kako bi smo uspeli ispuniti postavljene zahteve dinamike isporuke novih proizvoda.
Redovno unapređujemo kvalitet proizvoda po kome smo poznati u svetu, zaštitu zdravlja radnika pri obavljanju posla i očuvanju čovekove sredine kako je propisano standardima integrisanih menadžment sistema (IMS): domaćeg Vojne kontrole kvaliteta Ministarstva odbrane Republike Srbije i stranog SGS sertifikacionog tela koje „Krušik“ poseduje.
Kao velika i uspešna kompanija izuzetan značaj dajemo društveno odgovornom poslovanju u različitim oblastima života i rada, po čemu smo poznati u Gradu Valjevu i Republici Srbiji.

About the Author

Leave a Reply