19
окт
2016

SVETSKA NAGRADA ZA POSVEĆENOST KVALITETU

Posted By :
Comments : 0

Međunarodna Svetska Konvencija za posvećenost kvalitetu održana je u Parizu 15. i 16. oktobra 2016. godine.
Tom prilikom, Holding Korporaciji Krušik a.d. je dodeljena Svetska nagrada za posvećenost kvalitetu u Zlatnoj kategoriji.
Business Initiative Directions (BID) je prepoznao doprinos HK Krušik u smislu rukovođenja, kvaliteta, inovacija i izvrsnosti i kao rezultat toga, svrstao našu kompaniju među top kompanije posvećene kvalitetu svojih proizvoda.
Konvenciji su prisustvovali predstavnici mnogih renomiranih javnih i privatnih kompanija i institucija kao i škola i privatnih bolnica iz mnogobrojnih zemalja Evrope, Sjedinjenih Američkih Država, Azije i Afrike. Tokom Konvencije, predstavnici HK Krušik su imali priliku da prezentuju profil naše kompanije, govore o njenoj istoriji, tradiciji, uspehu postignutom tokom gotovo osam decenija postojanja, nagradama osvojenim u prethodnom periodu kao i da daju odličan intervju fokusirajući se na samo jedno pitanje – „Šta kvalitet znači za vašu organizaciju“.
Bilo je vrlo korisno učestvovati na seminaru „Ključ za kvalitet“, organizovan od strane naših domaćina koji se odnosio na pitanje kvaliteta u teoriji i praksi.
Zlatni Trofej je s pravom osvojen a mi smo izuzetno ponosni i počastvovani zbog dodeljene prestižne nagrade i dobijanja priznanja koje zaslužujemo.

About the Author

Leave a Reply