27
јун
2018

SEDNICA SAVETA RODA PEŠADIJE U KRUŠIKU

Posted By :
Comments : 0

Članovi Saveta roda pešadije na čelu sa predsednikom saveta brigadnim generalom Petrović Željkom 26.06.2018. godine održali su sednicu u HK „Krušik” a.d..
Savet roda pešadije je savetodavni organ Generalštaba Vojske Srbije koji predlaže modernizaciju i opremanje jedinica Vojske Srbije sa pešadijskim naoružanjem.
Na održanoj sednici između ostalog bio je i cilj sagledavanja savremenih tendencija razvoja naoružanja u Holding korporaciji „Krušik” a.d..
Po završetku sednice predsednik i članovi saveta bili su u prilici da se informišu o radu kompanije preko prezentacije pripremljene za tu priliku. Obišli su fabrički izložbeni prostor u kom su izloženi eksponati celog proizvodnog programa kompanije, pogone mehaničke obrade i proizvodnju komora za raketni program. Takođe su im predstavljene mogućnosti izrade otkovaka za proizvodnju različitih artikala u Kovačkom centru.
Po završetku celodnevnog boravka u ime Saveta roda pešadije, predsednik brigadni general Željko Petrović zahvalio se predstavnicima HK „Krušik” a.d. na čelu sa izvršnim direktorom za pravne i ekonomske poslove Milanu Jeličiću i izvršnom direktoru za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju Vladanu Lukiću na kvalitetno pripremljenoj prezentaciji fabričkih proizvodnih mogućnosti i gostoprimstvu.

About the Author

Leave a Reply