01
јул
2015

SAJAM NAORUŽANJA PARTNER_2015

Posted By :
Comments : 0

26. juna 2015. završen je četvorodnevni sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2015 koji se održava svake druge godine u Beogradu.
Poslednjeg dana, sajam je bio otvoren za javnost i ove godine je bilo oko 1.500 posetilaca.

Partner 2015 je okupio 116 izlagača uključujući firme iz 18 zemalja sveta. Posetioci su mogli da vide artiljerijske i raketne sisteme, borbena oklopna vozila, različite vrste municije, streljačko naoružanje i municiju, lake avione, radarske sisteme, balističku opremu i ostalo.

Štand HK „Krušik” je posetio veliki broj predstavnika kompanija i ministarstava iz raznih zemalja širom sveta uključujući zvanične delegacije Pakistana, Iraka, Rusije, Azerbejdžana, Francuske, Brazila, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Egipta, Zambije, Konga, Libana, Jordana, Bugarske, Belorusije, Mjanmara, Meksika, Slovenije, Alžira, Italije.

Posetioci su bili impresionirani raznovrsnošću sredstava koja se proizvode u našoj fabrici. Razgovori predstavnika naše korporacije sa predstavnicima firmi iz razičitih zemalja su bili vrlo uspešni i plodonosni, stoga, verujemo da će ovaj događaj doprineti proširenju liste naših saradnika i kupaca.

About the Author

Leave a Reply