25
јул
2017

RADNIČKE SPORTSKE IGRE U KRUŠIKU

Posted By :
Comments : 0

Više od deset godina Samostalni sindikat Krušika organizuje Radničke sportske igre za zaposlene u kompaniji. Takođe, ovaj sindikat je i generalni sponzor sportskih igara. Ove godine takmičenje je održano od 5 do 30 juna. Na igrama je učestvovalo 220 zaposlenih u HK „Krušik” a.d..
Pored takmičarskog dela bilo je zastupljeno druženje i bolje upoznavanje radnika, neposrednih rukovodilaca i organizatora, tako da je ceo događaj bio jedan od ciljeva koji može da se okarakteriše kao deo tim bilding programa koji inače godinama upražnjavamo. Drugi, prioritetan cilj ovih igara bio je predtakmičenje za određivanje najboljih predstavnika za nastupajuće sportsko takmičenje Odbrambene industrije Srbije, koje će se održati na planini Tara u zapadnom delu Srbije krajem avgusta meseca tekuće godine.
Na ovom takmičenju „Krušik” će predstavljati svi zaposleni koji su na fabričkim sportskim igrama osvojili pehare i medalje, a to je ukupno 33 člana. Sportovi koji će biti zastupljeni su streljaštvo, stoni tenis, basket i odbojka u kojima će učestvovati muške i ženske ekipe, fudbal samo muškarci i pikado žene.
Treba napomenuti da je jedini sindikalni organizator ovih radničkih sportskih igara na nivou države „Samostalni sindikat metalaca Srbije”.

About the Author

Leave a Reply