24
авг
2020

PRIJEM NOVIH INŽENJERA

Posted By :
Comments : Off

S obzirom da su zahtevi na tržištu naoružanja sve specifičniji kao i da je konkurencija sve ozbiljnija, „Krušik” nije nespremno dočekao takve okolnosti. Shodno tome „Krušik” je pokrenuo aktivnosti na podmlađivanju kadra koji će u narednom periodu biti nosilac razvoja i osvajanja sofisticiranih proizvoda.
U cilju obnove kadra HK „Krušik” a.d. je izvršio prijem troje mladih i perspektivnih inženjera po raspisanom konkursu koji je počeo 21.05. ove godine.

Primljeni su inženjeri sa sledećih fakulteta:
Tehnološko-metalurškog fakulteta, Univerziteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 9.5.
Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 8.88.
Mašinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9.02.

Prijemom mladog i perspektivnog kadra, uz iskustvo starijih kolega, očekujemo značajnije unapređenje u segmentu razvoja, osvajanja novih tehnologija i proizvodnje kako bi održali korak sa konkurencijom i odgovorili na zahteve globalnog tržišta.

Nastavak ovog procesa uslediće na jesen kada se planira raspisivanje novog konkursa.
Koristimo ovu priliku da pozovemo mlade, vredne, posvećene i ambiciozne inženjere u različitim oblastima (proizvodno mašinstvo, sistemi naoružanja, automatsko upravljanje, telekomunikacije, softversko inženjerstvo, metalurgija, mehatronika, tehnologija materijala itd.) da se prijave na konkurs koji sledi u skorije vreme.

Želja nam je da budete deo tima koji će uspešno razvijati, osvajati i proizvoditi najsavremenija vođena i nevođena raketna sredstva, „pametne” minobacačke i druge projektile i savremena pirotehnička sredstva.