14
окт
2016

POSETA STRANIH VOJNIH PREDSTAVNIKA

Posted By :
Comments : 0

U zajedničkoj organizaciji Sektora za politiku odbrane i Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane, strani vojni predstavnici akreditovani u Republici Srbiji posetili su Holding korporaciju „Krušik” 12.10.2016. godine.

Goste je o proizvodnim kapacitetima, mogućnostima i planu razvoja kompanije informisao Radoje Banović, rukovodilac Sektora za razvoj u „Krušiku”.

U toku obilaska dela pogona HK „Krušik”, strani vojni predstavnici su posebno istakli napredak u odnosu na stanje iz 2012. godine kada su predhodni put bili u poseti, koji se prvenstveno ogleda u obnovljenim ili novoizgrađenim pogonima kao i obimu proizvodnje i stepenu uposlenosti kapaciteta.

Ova poseta za nas znači razvijanje poslovnih kontakata između naše fabrike i potencijalnih kupaca odbrambenih proizvoda iz drugih zemalja, kao i proširenje međunarodnih partnerskih krugova. Takođe strani vojni predstavnici su istakli da ovakve posete doprinose boljem međusobnom upoznavanju, a samim tim i eventualnom uspostavljanju budućih poslovnih veza i najrazličitijih oblika saradnje.

About the Author

Leave a Reply