09
мар
2020

POSETA PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA

Posted By :
Comments : Off

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom, načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićem, načelnikom BIA Bratislavom Gašićem, kao i ministrom finansija Sinišom Malim posetio je našu fabriku. Predsednik se obratio radnicima Krušika, nakon što se sastao sa rukovodstvom i izjavio da će biti sprovedene temeljne i ozbiljne reforme u kompletnoj namenskoj industriji.

DSC_0122Predsednik Vučić je istakao da je država spremna da uloži veliki iznos novčanih sredstava u našu fabriku, uz napomenu da se sredstva moraju odgovorno utrošiti.

Takođe je napomenuo da kompanija Krušik treba da posluje na tržišnim principima i da se orijentiše na proizvodnju i prodaju  profitabilnih sredstva iz svog proizvodnog programa kako bi bio ostvaren konačni cilj, a to je da fabrika zarađuje novac.

Kao što je poznato, Krušik je više od osam decenija najznačajniji privredni subjekt u Valjevu i drzava će uložiti velike napore da zajedno sa zaposlenima održi Krušik u budućnosti kao stabilnu i profitabilnu kompaniju.

Značajan partner u budućoj saradnji biće i Vojska Srbije kroz brojne projekte.

 

DSC_0078_small

 

 

 

 

 

 

DSC_0053_smallDSC_0052_small