03
јун
2016

POSETA POLAZNIKA 59. KLASE GENERALŠTABNOG USAVRŠAVANJA U HK „KRUŠIK“ A.D.

Posted By :
Comments : 0

Radi kvalitetne realizacije Programa generalštabnog usavršavanja oficira Škole nacionalne odbrane Vojne akademije i sagledavanje terena i ekonomskih potencijala u zapadnoj Srbiji, a u skladu sa dogovorom sa gospodinom Milanom Dimitrić, rukovodiocem bezbednosti u HK „Krušik“ a.d., realizovana je poseta fabrici 02.06.2016. godine u vremenu od 09:30 do 11:30 časova.
Cilj posete je sagledati iskustva, aktuelna rešenja i perspektive u preduzimanju mera na sprečavanju i otklanjanju posledica od tehničko-tehnoloških nesreća u HK „Krušik“ a.d..
Poseta gostiju je realizovana u četiri dela. Uvodni deo prezentacije je održan u amfiteatru Upravne zgrade gde su polaznici 59. klase G.Š.U. upoznati sa proizvodnim programom, tehnološkim mogućnostima i razvojnim planovima. Nakon toga obavljen je obilazak izložbenog prostora gde je rukovodilac bezbednosti Milan Dimitrić izvršio prezentaciju. U trećem delu upoznavanja delatnosti fabrike, polaznike je u novom Pogonu za izradu komora raketnog motora primio Banović Radoje, rukovodilac Sektora Razvoj. On im je prezentovao nove tehnologije i razvojne pravce fabrike u narednih pet godina.
Na kraju je izvedena ogledna vežba – Reagovanje u slučaju dešavanja akcidenta „Krušik – 2016“.
Gosti su zadovoljni prikazanim prezentacijama napustili fabrički krug HK „Krušik“ a.d. i nastavili put po zadatom planu i programu.

About the Author

Leave a Reply