08
нов
2018

POSETA NAČELNIKA UOT-a KRUŠIKU

Posted By :
Comments : 0

U okviru upoznavanja Odbrambene industrije Srbije našu fabriku je 7. novembra posetio novi načelnik Uprave za odbrambene tehnologije (UOT) u Ministarstvu odbrane Republike Srbije general-major Mladen Vuruna sa svojim saradnicima.
Visokog gosta primio je generalni direktor Krušika Mladen Petković sa pomoćnicima, izvršnim direktorom za pravne i ekonomske poslove Milanom Jeličićem i izvršnim direktorom za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju Vladanom Lukićem.
Načelnika UOT-a generalni direktor je upoznao sa postojećim stanjem u fabrici, šta je do sada urađeno na uvođenju novih tehnologija, projektima koji su u toku i šta se planira u bliskoj budućnosti. Zaključak izlaganja je da su u poslednje četiri godine rezultati uvođenja novih tehnologija, obima proizvodnje, kvaliteta proizvoda i finansijskog efekta poslovanja nadmašili sve periode od osnivanja fabrike.
Rukovodstvo fabrike je sa visokim gostom obišlo šest proizvodnih celina u kojima je upoznat sa delom najznačajnijih tehnoloških mogućnosti Holding korporacije „Krušik” a.d..

About the Author

Leave a Reply