12
мај
2018

PEHAR ZA NAJUSPEŠNIJI MARKENTIŠKI NASTUP

Posted By :
Comments : 0

Na 35. Međunarodnoj izložbi pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna „Pronalazaštvo-Beograd 2018” gde je učešće uzeo veliki broj predstavnika sa svojim projektima iz 24 države, HK „Krušik” a.d. je dobio pehar sa likom Nikole Tesle i diplomu Svetskog Foruma Istraživača i Inovatora (WFRI) od strane Ruske Federacije kao domaćina ovogodišnje izložbe.
Pehar je dodeljen za najkompletniji nastup, koji podrazumeva kvalitetne projekte i marketinški nastup koji je od strane žirija ocenjen kao najuspešniji na izložbi. U marketinškom smislu kompanija i prijavljeni projekti su predstavljeni putem kvalitetnih panoa, uzoraka (prototipova novih proizvoda) i video prezentacijom, odnosno kvalitetnog filma novog tehnološkog postupka izrade komore raketnog motora. Takođe su bili prisutni promoteri (stručni predstavnici iz kompanije) koji su vršili šira objašnjenja prijavljenih projekata i odgovarali na pitanja žirija. Pored svega navedenog žiri je ocenio i sam estetski izgled našeg izložbenog prostora kao najbolji na manifestaciji.
Pehar sa likom Nikole Tesle i diplomu našem predstavniku, Milanu Jeličiću, izvršnom direktoru za pravne i ekonomske poslove, uručio je Đuro Borak, predsednik Saveza Pronalazača Beograda.

About the Author

Leave a Reply