30
јун
2017

PARTNER 2017

Posted By :
Comments : 0

PARTNER – Međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme, održava se svake druge godine, krajem juna, pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije na Beogradskom sajmu.

Cilj izložbe je prikaz naoružanja i vojne opreme uključujući novorazvijene artiljerijske i raketne sisteme, municiju i vozila.

Ove godine Sajam je okupio 91 izlagača iz Srbije kao i 37 izlagača iz inostranstva. Kao i obično, HK Krušik a.d. je imala zapažen štand koji je posetilo nekoliko visokih delegacija koje su činili predstavnici NATO, evropskih odbrambenih agencija i drugih međunarodnih vojnih i bezbednosnih organizacija. Predstavnici HK Krušik su bili počastvovani posetom zamenika ministra Odbrane Republike Jermenije koji je potvrdio da se proizvodni program fabrike može definisati kao izuzetan i impresivan.

Ova izložba je, kao i mnoge prethodne, bila odlična prilika za diskusije sa postojećim domaćim i stranim partnerima ali i za iniciranje buduće saradnje na poljima prodaje i modernizacije sredstava koja se proizvode u našoj fabrici.

About the Author

Leave a Reply