09
јун
2016

NASTAVNA POSETA KADETA VOJNE AKADEMIJE HK „KRUŠIK” A.D.

Posted By :
Comments : 0

Studijskim programom Vojne akademije predviđeno je da kadeti iz polja tehničko-tehnoloških nauka koji studiraju na Vojnoj akademiji tokom studija treće godine posete preduzeća koja se bave proizvodnjom u oblastima koje su povezane sa sadržajem studija .
Cilj nastavne posete je da se kadeti upoznaju sa tehnološkim procesom proizvodnje, organizacijskom strukturom i proizvodnim asortimanom HK „Krušik” a.d.
Poseta je realizovana 09.06.2016. od 09:30 do 14:00 časova prema planu koji je dogovoren sa gospodinom Milanom Dimitrićem, rukovodiocem bezbednosti u HK „Krušik” a.d.
Uvodni deo prezentacije je održan u amfiteatru Upravne zgrade gde su oficiri i kadeti upoznati sa proizvodnim programom , tehnološkim mogućnostima i razvojnim planovima. Nakon toga izvršen je obilazak izložbenog prostora gde je rukovodilac bezbednosti izvršio prezentaciju.
Dalje je realizovana poseta i prezentacija sledećih pogona: Pogon za izradu komora raketnog motora, Kovački centar i Livnica eksploziva.

Gosti su zadovoljni prikazanom prezentacijom napustili fabrički krug HK „Krušik” a.d. i nastavili put prema zadatom planu i programu.

About the Author

Leave a Reply