08
окт
2019

KRUŠIKU ŠAMPIONSKI PEHAR

Posted By :
Comments : 0

HK „Krušik” a.d. je posle poznate pauze od 15 godina ponovo uzeo učešće na 52. Međunarodnom sajmu lova i ribolova. Pored ovog sajma održani su 52. Međunarodni sajam turizma, 27. Sajam ekologije i treći sajam sporta. Svi navedeni sajmovi nose zajedničko ime „LORIST” po čemu su poznati u celom regionu.
Međunarodni sajam „LORIST 2019” održan je od 02. do 06. oktobra na Novosadskom sajmu. Nastupilo je više od 500 izlagača koji su predstavili ponudu u oblasti lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, kao i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku i prodaju proizvoda u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizovane su kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici su došli iz 20 zemalja pretežno iz Evrope.
Sajam je otvorio novosadski gradonačelnik Miloš Vučević. Prisutnima na svečanom otvaranju pored gradonačelnika obratili su se i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, državni sekretar u Vladi Mađarske Atila Sinai, pokrainski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić i predsednik Skupštine APV Ištvan Pastor. Ove godine zemlja-partner Sajma bila je Mađarska.
„Krušik” je kao jedan od najvećih proizvođača lovačke municije u regionu bio hit na Sajmu. Izložio je široku lepezu lovačke i sportske municije u svim kalibrima, kao i municiju posebne namene. Na našem štandu vršili smo direktnu maloprodaju lovačke municije i veoma smo zadovoljni prometom, svih tih sajamskih dana.
Novosadski sajam je izvanredno organizovao ovu manifestaciju, čime je učesnicima omogućio izuzetno kvalitetan promotivni nastup i prodaju. Ovaj sajam je jedan od najkvalitetnijih u ovom delu Evrope sa najdužom tradicijom u ovom poslu.
Stručnom žiriju za ocenjivanje kvaliteta proizvoda i dodeljivanje priznanja nimalo nije bilo lako, jer je ove godine konkurencija bila odlična.
Žiri je kompaniji „Krušik” dodelio:
– Šampionski pehar Novosadskog sajma za najviši kvalitet u oblasti domaćeg projektovanja i proizvodnje municije.
– Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program lovačke sačmarske municije.
– Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program ekološke STANDARD sačmarske municije.
– Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program SPECIJAL sačmarske municije.
– Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program SEMI MAGNUM sačmarske municije.
– Veliku zlatnu medalju za domaći proizvodni program K-100 sačmarske municije.
– Zlatnu medalju za domaći proizvodni program sportske sačmarske municije.
– Zlatnu medalju za domaći proizvodni program municije posebne namene.

LORIST_19_1
LORIST_19_2

About the Author

Leave a Reply