21
јун
2016

„KRUŠIK” SA „JUGOIMPORT-SDPR” NA „EUROSATORY 2016”

Posted By :
Comments : 0

U periodu od 13-17.06.2016. godine u Parizu je održana međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme „EUROSATORY 2016”. Jedna od najznačajnijih izložbi NVO u svetu je globalnog karaktera i na njoj učestvuju delegacije iz svih regiona planete. Jugoimport-SDPR J.P. nastupao je na ovoj izložbi u hali br.6-štand br. B 433 na površini od 225 m². Sajamski štand je bio u arhitektonskom i ukupnom promotivno-multimedijalnom smislu potpuno uporediv sa štandovima vodećih zapadnih proizvođača.
Na štandu Jugoimport-SDPR bili su pored ostalih predstavnika odbrambene industrije Srbije prisutni i predstavnici preduzeća „Krušik”.
Manifestacija je kao i do sada stvorila odličnu priliku za poslovni kontakt više klijenata i visokih državnih delegacija iz raznih zemalja sveta.
Predstavnici Jugoimport-SDPR_a i naše kompanije uspeli su da naprave vezu u lancu snabdevanja sa globalnim kompanijama koje se bave naoružanjem i vojnom opremom. Takođe smo podigli profil naših kompanija koje nastupaju na ino tržištu u sastavu Jugoimport-SDPR_a kao integratora odbrambene industrije Republike Srbije.
Većina posetilaca štanda Jugoimporta na kom smo sa svojim proizvodima i mi bili prisutni, uključeni su u proces nabavke.
Za 5 dana trajanja izložbe, stvorili smo buduće poslovne mogućnosti za koje bi nam inače bilo potrebno mnogo meseci rada.

About the Author

Leave a Reply