22
мар
2018

KOLEGIJUM NAČELNIKA GENERALŠTABA U KRUŠIKU

Posted By :
Comments : 0

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković rukovodio je 20. marta u Holding korporaciji „Krušik” a.d., sednicom proširenog kolegijuma načelnika Generalštaba, na kojoj su razmotrena pitanja od značaja za operativne i funkcionalne sposobnosti Vojske Srbije.
U našem privrednom društvu Odbrambene industrije Srbije, članovi proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba, bili su u prilici da se informišu o životu i radu kompanije preko prezentacije pripremljene za ovu priliku. Obišli su izložbeni prostor proizvodnog programa fabrike, pogone mehaničke obrade i proizvodnju komora za raketni program, kao i halu nove kapislane koja proizvodi bokser kapisle za streljačku municiju.
Za uspešnu višegodišnju saradnju sa HK „Krušik” a.d., generalni direktor kompanije Mladen Petković uručio je plaketu načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Ljubiši Dikoviću.
Načelnik Generalštaba je za uspešnu dugogodišnju saradnju i doprinos unapređenju operativnih sposobnosti Vojske Srbije uručio zahvalnicu Mladenu Petkoviću generalnom direktoru Holding korporacije „Krušik” a.d..

About the Author

Leave a Reply