05
јул
2017

JUNSKI BROJ LISTA „KRUŠIK”

Posted By :
Comments : 0

Kraj juna meseca je pored Međunarodne izložbe naoružanja i vojne opreme „PARTNER 2017” u Beogradu obeležilo i izlaženje još jednog broja fabričkog lista „Krušik”.
Teme su bile raznovrsne, bavili smo se upravo završenim pomenutim sajmom u Beogradu na kom smo i mi učestvovali. U listu su sumirani rezultati za prvih pet meseci fizičkog obima proizvodnje koji je u odnosu na isti period prošle godine povećan pedeset posto. Ostvarena ukupna realizacija u istom periodu uvećana je za 119 procenata u odnosu na prošlu godinu, a postavljeni godišnji plan je ostvaren za 38 procenata.
Pisali smo o obnavljanju mašinskog parka čija se dinamika realizuje po zadatim planovima. Takođe smo informisali radnike kompanije o značajnijim poslovnim posetama stranih delegacija, obuci naših radnika u inostranstvu u okviru prenosa novih tehnologija u našu fabriku. Pisali smo i o raznim društvenim temama, kao što su aktivnosti Kulturno umetničkog društva „Krušik” i Fudbalskog kluba „Budućnost Krušik”.
Obavestili smo radnike da je formirano „Udruženje Krušikovih penzionera” Valjevo, koje je za pet meseci postojanja okupilo 130 članova. Cilj udruženja je poboljšanje i unapređenje socijalno ekonomskog statusa korisnika penzija koji su deo radnog veka proveli u našoj fabrici.

About the Author

Leave a Reply