Vesti

Saopštenje HK Krušik

Saopštenje HK Krušik

Tokom poslednjih dana uverili smo se, po ko zna koji put, da pojedinim novinskim kućama i portalima nije bitna istina, već senzacija. Njih ne interesuju posledice njihovih objavljenih tekstova, već samo da postignu što više šerova i prodatih novina.

Dokaz je to što smo na tekst koji je objavljen dana 25.08.2022. godine, na portalu N1, pod naslovom- „Sloga": Ironija da „Krušik" tvrdi da postaje fabrika kojoj se veruje, dana 27.08.2022. godine, dostavili odgovor putem maila i tražili da se u celosti objavi saopštenje. Istog dana, saopštenje je postavljeno i na našem sajtu. Iako je zakonska obaveza da u roku od 24 sata od dostave našeg odgovora, bude objavljen demant, redakcija N1 nije to učinila.

Dana 30.08.2022. godine, ponovo smo im poslali tekst saopštenja i naglasili da tekst u celosti treba da bude objavljen na njihovom portalu. Istog dana, saopštenje smo dostavili i drugim novinskim agencijama. Naš cilj jeste da, pre svega naši zaposleni, a zatim i šira javnost, budu upoznati u to kako funkcioniše rad medija i kako se pojedini odnose prema Krušiku. Oni koji su nam najbitniji, a to su naši zaposleni, treba da imaju mogućnost da se na sajtu kompanije informišu o aktuelnim dešavanjima u fabrici. Tim povodom, na sajtu Krušika, kao sastavni deo ovog saopštenja prikazujemo tok prepiske sa medijima. Ovom prilikom se zahvaljujemo na profesionalnosti dva portala iz Valjeva, koji su svoju obavezu ispunili i objavili tekst saopštenja u celosti.

 RUKOVODSTVO HK KRUŠIK

 

Komunikaciju PR službe HK Krušik sa medijima možete preuzeti u PDF formatu.

 

index3

Kontakt

Vladike Nikolaja 59

14000 Valjevo

+381 14 221 121

marketing@krusik.rs

Prijem e-faktura

racuni@krusik.rs

JBKS 83945

Search

Cookie Notice

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use.