13
дец
2017

GODIŠNJI KONCERT 2017

Posted By :
Comments : 0

Kulturno umetničko društvo ,,Krušik” održalo je svoj godišnji koncert, u subotu 2. decembra. Nakon četvorogodišnje pauze i velikog povratka na scenu valjevskog Centra za kulturu, KUD ,,Krušik” ponovo je prezentovao publici svog matičnog grada, koncert, koji se ranijih godina tradicionalno obeležavao. Društvo je nastupilo sa svojom folklornom, orkestarskom sekcijom, ženskom pevačkom grupom i vokalnim solistom.
Ovom prilikom kulturno umetničko društvo ,,Krušik” uručilo je zahvalnice i plakete zaslužnima za doprinos razvoju i napretku istog. Plaketu je dobila i Holding korporacija ,,Krušik”, koju je preuzela sekretar društva fabrike i rukovodilac sektora pravnih poslova i logistike Gordana Grbić, u ime iste.
Društvo se trenutno priprema za novogodišnji koncert u Lučanima, 16. decembra, kojim će zatvoriti uspešnu 2017. godinu. Ovaj koncert je poklon kulturno umetničkog društva ,,Krušik” svojim prijateljima i saradnicima fabrici ,,Milan Blagojević-Namenska”, koja se takođe nalazi u sastavu odbrambene industrije Srbije.
Vrata kulturno umetničkog društva ,,Krušik”, za prijem novih članova, otvorena su tokom čitave godine bez ikakvih starosnih ograničenja.

About the Author

Leave a Reply