28
сеп
2019

DEVETOMESEČNI BILANS AKTIVNOSTI KUD KRUŠIK

Posted By :
Comments : 0

Devetomesečni period ove godine bio je više nego aktivan za naše kulturnoumetničko društvo „Krušik”. Sve sekcije koje su brojne, uzele su učešće u različitim programima kako na mnogobrojnim gostovanjima tako i kod kuće.
Igrački ansabli različitih kategorija, muzički orkestar, horovi, pevačke grupe, vokalni solisti kao i umetnički rukovodioci u ovom periodu osvojili su brojne nagrade.
Kako bi i u budućnosti zadržali visok kvalitet kulturno umetničkog društva potrebno je permanentno podmlađivati sastave, kvalitetno i uporno raditi na stvaranju novih sekcija igračkog, muzičkog i pevačkog kadra.
Zbog svega ovoga u septembru je otvoren konkurs za decu od 7 do 11 godina, koji imaju želju da nauče nešto više o tradiciji i kulturi svog naroda, želju da upoznaju nove drugare, maštaju o tome da jednog dana nastupe pred publikom, mogu se priključiti kulturno umetničkom društvu „Krušik”.
Svakog ponedeljka, srede i petka od 19:30 h do 20:30 h, mogu se prijaviti na glavnoj kapiji HK „Krušik”, kako bi već od oktobra počeli vredno da rade.

KUD_KONK.19_1
KUD_KONK.19_2

About the Author

Leave a Reply