22
феб
2021

DAN FABRIKE

Posted By :
Comments : Off

Holding korporacija Krušik danas obeležava 82 godine svog postojanja. Tim povodom rukovodstvo želi da izrazi zahvalnost svim zaposlenima koji daju doprinos u ostvarenju poslovnih ciljeva i unapređenju daljeg poslovanja.

Tokom svih ovih godina, Krušik je postepeno kreirao poslovne prilike i bio konkurent razvojem i osvajanjem novih proizvoda. Pravilnim usmeravanjem intelektualnog potencijala, ulaganjem u profesionalni razvoj, napredovanjem, modernizacijom i stručnim usavršavanjem je opstajao na svetskom tržištu, što čini i danas, uzimajući u obzir stroge zahteve tržišta.

Proteklih decenija, svi zaposleni su, poštujući dugoročnu poslovnu strategiju i zahteve Politike integrisanih menadžment sistema kompanije, učinili da kvalitet proizvoda ostane na zavidnom nivou, da se ispoštuju planovi rada, povećaju prihodi, smanje troškovi realizacije, da se implementiraju nove ideje u vidu osvajanja novih proizvoda kao i modifikacija i poboljšanje postojećih. Proteklu poslovnu godinu, tokom koje je svetska ekonomija na svim nivoima podnela gubitke zbog pandemije, naša fabrika prihvatila je kao izazov i obavezu da se promišljenim odlukama o racionalizaciji i reorganizaciji poslovnih procesa, funkcionisanje fabrike prilagodi situaciji kako bi se u otežanim uslovima rada sprovela održiva strategija poslovanja.

Čestitamo Dan fabrike svim zaposlenima uz želju da i u narednom periodu budemo još bolji i uspešniji.