19
феб
2016

77. ROĐENDAN

Posted By :
Comments : 0

Zaposleni u HK „Krušik” a.d. zajedno sa rukovodstvom 77. rođendan proslavljaju radno, početkom jednog velikog poslovnog uspeha. Naime, tog dana biće pušten u rad novi pogon za rotaciono istiskivanje cevi i izradu komora motora, čime se zaokružuje proces proizvodnje raketnog programa.
Fabrika je uz uvođenje neophodnih nedostajućih tehnologija za proizvodnju artikala iz odbrambene industrije koji su traženi na svetskom tržištu, zaposlila 527 novih mladih radnika. Među novozaposlenima nalazi se i zadovoljavajući broj mladih inženjera mašinske i elektro struke, što je sa pomenutim tehnološkim zaokruženjem dovoljno za mirno i prosperitetno poslovanje u narednom periodu.

Rukovodstvo HK „Krušik” a.d. svim zaposlenima, penzionerima i bivšim radnicima čestita Dan fabrike uz želje da u narednom periodu budemo još bolji i uspešniji. Takođe izražava zahvalnost zaposlenima bez čije posvećenosti poslu ne bi uspeli sprovesti sveobuhvatne reforme koje su rezultirale vraćanju fabrike na put uspeha i prosperiteta.

„Krušik” izražava zahvalnost Ministarstvu odbrane R. Srbije, bez čije pomoći ne bi uspeo da realizuje planirane aktivnosti na konsolidaciji fabrike i vraćanju na pozicije jednog od lidera u odbrambenoj industriji.

About the Author

Leave a Reply