10
апр
2017

20. MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA – MOSTAR 2017.

Posted By :
Comments : 0

Sajam na kom je HK „Krušik” a.d. učestvovao sa ostalim fabrikama odbrambene industrije Srbije u organizaciji JP „Jugoimport SDPR” održan je od 04.04. do 08.04. 2017. godine u Mostaru, BiH.
Na ceremoniji otvaranja Mostarskog sajma učestvovali su visoki zvaničnici iz brojnih zemalja sveta i čelnici zemalja iz okruženja, među kojima je bio i premijer Republike Srbije Aleksandar Vučić.
Tokom sajma, održano je niz izuzetno posećenih i značajnih konferencija, stručnih skupova, radionica i drugih stolova. Na sajmu se pregovaralo između ostalog i o prekograničnoj saradnji, naročito sa zemljama iz okruženja za šta je i naša kompanija posebno zainteresovana i otuda je osnovni cilj našeg učešća na ovoj prestižnoj manifestaciji u ovom delu Evrope.
Na zajedničkom štandu odbrambene industrije Srbije premijera Aleksandra Vučića primili su Pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i pomoćnik direktora JP „Jugoimport SDPR” Aleksandar Lijaković. Premijer je na štandu održao konferenciju za novinare koja je sadržala najaktuelnije teme koje su između ostalog podrazumevale i zalaganje za uspešniju robnu razmenu dve zemlje i zajedničkim nastupima na treća tržišta iz oblasti odbrambene industrije.
Učešće odbrambene industrije Srbije na ovom sajmu ocenjeno je kao uspešno i u buduće treba biti prisutan u ovom regionu jer dobri odnosi i privredna saradnja se neguju i izgrađuju godinama.

About the Author

Leave a Reply